Fauna Sauna
Uw dealer voor BelgiŽ, Nederland en Duitsland.Fauna Sauna

Rue Saint Donat 25
6987 Devantave (Rendeux)
Belgique

Telefoon: 0032 (0) 84-456932
Mobiel: 0032 (0) 473352335

E-mail: info@faunasauna.nl

 
 
Home

|

Gezondheidsaspecten

|

Wanneer de Fauna Sauna? | Waarom de Fauna Sauna? | Wat is infrarood | Vragen (FAQ) | Producten

Wat is infrarood

Infrarood word afgegeven door de zon en het zijn de infrarood stralen die het leven geven aan alles wat in de natuur groeit en bloeit. Infrarood warmte is de meest natuurlijke warmte die er is. Infrarood saunaís en lampen geven dus geen ultraviolette stralen af het zijn deze stralen die voor verbranding zorgen. Infrarood is ook de warmte die ons eigen lichaam en alle warmbloedige dieren produceren. Er zijn verschillende infrarood stralen, de stralen die voor genezing en celregeneratie zorgen zijn de ver infrarood stralen.

De Fauna Sauna heeft ver infrarode stralen, deze stralen zijn tussen de 8 en 9 micron ook wel bekend als biogenetische stralen. De stralen dringen tot 5 cm diep in de huid door. Het is bewezen dat dit is het optimale bereik voor genezing en celregeneratie.

Deze infrarood stralen zorgen dat watermoleculen in het lichaam sneller gaan trillen waardoor ze warmer worden. Deze watermoleculen worden veranderd in micro moleculen, daarmee wordt de temperatuur onder de huid dus ook hoger wat zorgt voor een verwijding van de bloedvaten, vervolgens verbeterd de bloedcirculatie en er ontstaat een verhoogde metabolische activiteit. Dus stofwisselingsprocessen worden hierdoor bevorderd. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor verzuring van het lichaam verminderd. Doordat de weefsels goed doorbloed worden verminderd stijfheid en verdwijnt vaak helemaal.

Ver infrarood word het meest gebruikt voor de helende werking en pijnbestrijding. Natuurkundige hebben bewezen dat deze stralen de groei en gezondheid van levende cellen promoot vooral in planten, mensen en dieren. Infrarood heeft bewezen therapeutische effecten.Uw dealer voor BelgiŽ, Nederland en Duitsland.