Fauna Sauna
Uw dealer voor BelgiŽ, Nederland en Duitsland.Fauna Sauna

Rue Saint Donat 25
6987 Devantave (Rendeux)
Belgique

Telefoon: 0032 (0) 84-456932
Mobiel: 0032 (0) 473352335

E-mail: info@faunasauna.nl

 
 
Home

|

Gezondheidsaspecten

|

Wanneer de Fauna Sauna? | Waarom de Fauna Sauna? | Wat is infrarood | Vragen (FAQ) | Producten

Gezondheidsaspecten

De Fauna Sauna heeft twee panelen en is zo ontworpen dat de warmte van de zijkant en van de bovenkant af komt en er geen direct contact is met uw hond. Uw hond wordt van twee zijde met infrarood bestraald.
Wanneer een warmtebron rechtstreeks in contact met de huid komt zoals een warmte kussen kan deze de huid verbranden, ontstekingen doen toenemen en een infectie bevorderen (ziektekiemen stimuleren). Dit is met de Fauna Sauna uitgesloten.

De panelen zijn afgestemd op de juiste golflengte, de infrarode warmte van de Fauna Sauna heeft vele gezondheidsaspecten voor honden en katten. Zodra zij onder de Fauna Sauna liggen krijgt het lichaam de helende infrarood stralen over zich. Bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd, zij ontspannen, pijn verminderd en kan zelfs helemaal verdwijnen. Ook medicijnen kunnen afgebouwd worden en vaak kan er met medicijnen helemaal gestopt worden.

Doordat de honden zich fysiek beter voelen verminderen angsten en stress. Drukke nerveuze honden hebben er zelfs baat bij ondanks dat zij fysiek niets mankeren.

Medische studies hebben aangetoond dat infrarood pijn verminderd, het immuunsysteem wordt sterker het lichaam geneest sneller en stijfheid word minder. De medische werking van infrarood licht is bij mensen al vele jaren bekend.Uw dealer voor BelgiŽ, Nederland en Duitsland.